Wie is Liselotte?

Volgens de westerse astrologie, sterrenbeeld weegschaal, volgens de Maya kalender een witte spiegel  en volgens de Chinese astrologie geboren in het jaar van de tijger.

Ik ben extreem gevoelig, mijn gaven van zien, voelen en weten zijn sterk ontwikkeld en ik doorzie en doorvoel alle lagen, alle lagen van bewustzijn.

Ik communiceer met een liefdevol hart, altijd in verbinding met moeder aarde en een constante open lijn naar boven.

Ik daag je uit, om op onpersoonlijke wijze de onophoudelijke projecties te observeren. Zodat je ziet en begrijpt wat er uiterlijk aan je verschijnt en innerlijk in je leeft.

Pak mijn hand, ik loop graag een stukje mee op jouw pad, om de weg te (her)vinden naar jouw hart.

Mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling in al zijn facetten, mijn pittige en grote levenslessen  en mijn gevoeligheid hebben uiteindelijk geleid tot het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Van jongs af aan, hield ik mij al bezig met de grote vragen van het leven, het hoe en waarom van het leven. Communiceren met de andere wereld was voor mij net zo normaal als praten met mijn vriendinnen. Zo gevoelig als ik was, pakte ik werkelijk alles op van andere mensen en van de andere wereld. Ik kon nergens en bij niemand terecht met mijn “ik”, waardoor ik me vaak onbegrepen en alleen voelde.

De vragen en gevoelens die ik had, bleven lang onbeantwoord.

Waarom kwam er toch nooit uit mij, wat er voor mijn gevoel in mij zat? Waarom bleef ik maar tegen hetzelfde aanlopen in het leven? Waarom bleef mijn verleden mij achtervolgen? Waarom kon naar mijn gevoel alles beter en anders? Waarom bleef ik tegen muren aanlopen, tegen muren in mezelf en daardoor ook buiten mijzelf? Ook zag ik dit in anderen. Ik sprak rechtstreeks  tot en met iemands ziel en tegelijkertijd zag de werkelijkheid er heel anders uit.

Uiteindelijk ben ik bijna schaakmat gezet door het leven zelf en was er voor mij geen andere keuze, dan de diepte in te gaan. En de diepte ging ik in…..met al mijn blokkades, muren, overlevingsstrategieën , mijn gevoeligheid, mijn pijn, mijn verdriet en al mijn vragen.  Vragen over mezelf, gevoelens, gedachten en emoties, mijn leven, het leven, de evolutie van de ziel, het universum, de wetten van het universum. 

De grote Waaromhoezo en Watnu-vraag, noem ik het.

Het was en is een pad van heling, genezing en onvoorwaardelijke liefde!

Deze weg voor mij, de antwoorden die ik heb gekregen, mezelf die ik heb gevonden, de opleidingen die ik heb gevolgd, leidt naar mijn onvermijdelijke en prachtige opdracht in dit leven…. Jou tot volle bloei laten komen!

Wees de mooiste die je kunt zijn, wees allemachtig prachtig en waarachtig , vol passie, in liefde en vrijheid!