Voorspelling Voor het jaar 2012

Voorspelling…..Voor het jaar 2012 voorspel ik nog geen rozengeuren, maar de wereld zal niet vergaan zoals velen zeggen.

Door Liselotte:

Een heel roerig en turbulent jaar op elk gebied. Een jaar van extremen. Qua weer extreem, heel veel vrieskou in Nederland, maar ook subtropische temperaturen. Voor het jaar 2012 voorspel ik nog geen rozengeuren, maar de wereld zal niet vergaan zoals velen zeggen.

Het jaar 2012 samengevat: extreem

Een heel roerig en turbulent jaar op elk gebied. Een jaar van extremen. Qua weer extreem, heel veel vrieskou in Nederland, maar ook subtropische temperaturen. Niet alleen in Nederland, maar heel de aarde is van slag qua klimaat, waar sneeuw moet zijn, schijnt de zon en andersom. Natuurrampen daar is absoluut niet aan te ontkomen dit jaar. Oorlog, ruzie en gevecht is meer regelmaat dan een uitzondering. Banken , bedrijven die zullen vallen, vooral organisaties waarvan wij denken dat ze de grote houvast in ons Nederland zijn. Er komen zoveel zaken aan het licht van oneerlijkheid, fraude, macht en bedrog.

CHANNELING:

Leven is er in velen vormen, zo ook de mens.

De mens oftewel de ziel is constant in beweging. Van aarde, naar boven en zo van beneden naar boven. De evolutie van de ziel. De een heeft twintig levens nodig of gekozen voor zijn lessen en de ander heeft er honderden nodig. De ene ziel heeft langere tijd boven en daalt zo nu en dan weer eens af voor een aards leven.

De samenstelling van nu van deze tijd van zielen is precies zoals deze moet zijn. Er hebben heel veel zielen meer dan bewust voor gekozen om deze tijd op aarde te leven. Er is van boven zelfs een bepaalde groepering verspreidt over heel de wereld om deze tijd te begeleiden. Dat is hard nodig oftewel noodzakelijk. Deze tijd is werkelijk cruciaal! En de zielen die hiervoor op aarde zijn, zijn er om de mensheid en de aarde hierin te begeleiden. In verschillende vormen en met verschillende taken. Met als taak om mensen te laten leven vanuit hun hart. Hun hart te laten stromen en hun ziel te laten bloeien en dus liefde te verspreiden. Dat klinkt misschien abstract maar dat is het niet. Liefde zit in alles, liefde zit in kleine dingen. Liefde overwint alles en liefde weerkaatst, gloeit en bloeit en liefde vermeerderd zich altijd.

Dat is de wet van liefde, liefde stroomt……….

Maar nu komt het, zoals alles heeft liefde een andere kant. Zoals wit donker nodig heeft te bestaan, zo heeft liefde haat nodig te bestaan. En juist nu is de tijd gekomen dat wij geen tegenstellingen meer nodig hebben. Liefde kan bestaan en voortbestaan altijd en eeuwig. Dat is een keuze, zoals het eigenlijk altijd al was. Alleen nu is het de bedoeling dat ieder en werkelijk ieder zich daar bewust van wordt. Heel veel haat kan liefde stoppen of omvormen. Zo kan iets gaan van licht naar donker en van wit naar zwart. De mens hier op aarde mag zich nu bewust worden van de keuze die men daarin heeft. De keuze die jij hebt als mens, als individu.

Bijvoorbeeld een oorlog drijft verder op haat, macht en ego, de donkere kant. Maar daarin heb je altijd een keuze. Zoiets begint bij een ziel en vermeerderd zich dan.

Dit domino effect heb je ook aan de andere kant, de kant van de liefde, het licht, de intuitie en het hart. Nou zal dat voor velen niets nieuws zijn, dat klopt. Maar wat wel nieuw is, is dat ieder zich er nu bewust van mag worden wat voor een rol en met name wat voor een invloed je hier op hebt. Jij en ieder ander is bij machte dit te stoppen, om dit om te draaien. De strijd van het ego en het hart!

Want net zoals er oorlog buiten ons plaatsvindt, zo vindt er ook binnen ons oorlog plaats. De oorlog of de strijd van het ego en het hart, het verstand en het gevoel. Wij mensen hier op aarde zijn al miljarden jaren gewend en gedreven om te leven volgens ons verstand en ons ego. Dat heeft ons meer dan prachtige dingen gebracht. De telefoon, het vliegtuig, tal van ontdekkingen op medisch, technisch en bouwkundig gebied enzovoorts. En dat was nodig. Alles is gebaseerd op feiten en alles moet meetbaar zijn. Dit is tevens de beperking van het verstand en het ego. Want alles wat niet meetbaar is binnen de beperkingen, dat is niet, dus bestaat het niet. Ik zeg niet dat dit fout is, integendeel, voor mij is er geen goed of fout. Als wij nu de balans op maken naast alle fantastische dingen? Wat heeft het ons dan gebracht? Wat heeft het ons werkelijk gebracht? En hoe is het gesteld met de wereldvrede? Wat is eigenlijk wereldvrede? Weten wij dat wel? Hoe is het met de politiek, de economie? Hoe staat het met de natuur? Hoe is het met moeder aarde? Wat is er aan de hand?

De wereld is geleid door ego, macht en verstand en ergens onderweg is het uit balans geraakt, het fundament is niet meer gegrond. En waar kan men nu nog op terugvallen als de balans er niet meer is? Dan moet je eerst de balans herstellen. En als het dan al zover zoek is, zover uit balans, dan kan je niet anders verwachten dan dit! Dan dit, een explosie van ellende!

Het is tijd voor bewustwording en verantwoordelijkheid! Wat je zaait, zal je oogsten! Hebben we dan niet verantwoordelijk genoeg en bewust gezaaid?

Een toren die eerst moet instorten voordat je deze weer fundamenteel goed kan opbouwen. Zoals een slang zijn huid afschudt voordat hij een prachtige nieuwe krijgt. En om een mooie vlinder te zijn of te worden, moet je eerst een rups zijn geweest, opgerold zitten in een cocon alvorens je je vleugels uit kan slaan om de wijde wereld in te fladderen.

Het fundament, de basis is aan het wegzakken. Allemaal met een rede, namelijk vernieuwing, een nieuw begin, een nieuwe wereld. Zoals de toren eerst moet instorten om weer opnieuw te worden opgebouwd. Daarvoor dient dit ook……….Het is tijd om wakker te worden!

Alles is een, wij zijn allen met elkaar verbonden. Wij zijn de wereld, wij zijn de sterren, de aarde, de planeten en de maan. Wij zijn Azie,Nederland, Belgie en Scandinavie tegelijk. Wij zijn zwart, wit, lang, groot, kort, klein, allemaal verbonden en allemaal een!

De energieën om ons heen helpen ons hierbij, deze ondersteunen dit proces, deze overgang. De overgang naar de nieuwe aarde, de vijfde dimensie. Er is geen ontkomen meer aan. Tegelijkertijd boezemt dat natuurlijk angst in. We zijn op weg naar hel en verdoemenis, de aarde gaat het begeven, de natuur, de politiek, de economie. Dat is wat velen zeggen, het einde van de wereld, het einde van de mensheid. Dat is nou juist zo spijtig en gebaseerd op angst, in de angst zitten en om angst te zaaien. Angst staat tegenover vrijheid en vertrouwen. En we hebben altijd, maar dan ook altijd een keuze. En, natuurlijk laat ik mij ook van tijd tot tijd verleiden tot deze angst. Dat lijkt me logisch als je kijkt, ziet en voelt wat er om je heen gebeurd. En wat er in jou gebeurd en dus ook in mij gebeurd. De wereld zal vergaan, zoals deze was en maakt plaats voor vernieuwing, de nieuwe wereld. En daarbij staan jij en ik aan het roer. De kunst is om te kiezen voor vrijheid en vertrouwen. Dit is de weg naar je hart. Luister naar de stem van je hart, daar is alleen maar liefde! Liefde overwint alles, net zoals het licht het altijd wint van de duisternis. Er zit zoveel meer wijsheid en kracht in ieder van ons verborgen dan wij denken. Wij stellen ons er alleen niet voor open. Stel je open voor je hart, jouw innerlijke licht, jouw ziel en dan is er alleen maar liefde!

Toen ik aan deze channeling begon, wist ik al dat dit geen channeling zou worden van mijn eigen gids. Zo nieuwsgierig als ik ben wilde ik natuurlijk weten van wie deze channeling wel kwam. Ik kreeg de naam, engel Astara door. Die naam bleef mij maar bezighouden, ik kende deze naam…….

 

Toen ik ’s avonds afsloot om naar bed te gaan, werd ik maar getrokken door een van mijn kaartensets. Ik had helemaal geen zin om kaarten te leggen, ik wilde lekker slapen. Maar het liet me niet los, dus ik pakte de set en de eerst kaart die ik pakte…………je raadt het al……….was de kaart van engel Astara. De tekst op deze kaart, verklaarde alles wat ik zojuist heb gechanneld. Het is en blijft een wondere wereld!

Tot slot wens ik jou vrijheid, vertouwen en heel en heel veel liefde voor het jaar 2012!

Je verdient het allerbeste! Reik naar de sterren met je dromen en je wensen en sluit geen compromissen.

 

Astara

In het verleden was je tevreden met minder dan je echt wilde. Maar dat zal niet meer gebeuren. Ik ben er om je te helpen je lat wat hoger te leggen. Ik ben er ook om je te laten zien dat je op geen enkele manier meer hoeft te sukkelen met jezelf. Het is helemaal niet egoïstisch om een beter leven te willen. Hoe meer je zelf ontvangt, des te meer je aan andere mensen kunt geven. Als jij ons toestaat om jou iets te geven, krijg je ook alle noodzakelijke hulpmiddelen aangereikt voor je levensopdracht. Jij kunt ook andere mensen inspireren als je ze laat zien dat het spirituele pad je alles geeft wat je ook maar nodig hebt.

 

Het Universum en de Engelen willen dat je plezier hebt in je leven. Gelukkig zijn is een heilig aandeel van je eigen Goddelijke missie. Wat we er ook aan kunnen doen om vreugde en vrede aan te brengen, vraag het ons maar. We hebben gemerkt dat je ons niet graag om hulp vraagt. Misschien voelde het voor jou alsof je het niet verdiende of dat je het van iemand anders zou afpakken als je ons om hulp zou vragen. Het Universum kent echter alleen maar overvloed en de mens is het enige schepsel dat in schaarste gelooft. Deze kaart helpt je er aan herinneren dat het Universum en de Engelen jou alleen maar kunnen helpen als jij ons er om vraagt

 

In Liefde,

Liselotte

Voorspelling Voor het jaar 2012

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>