Ervaringen/Referenties

Ik zit midden in een vervelende rechtzaak en ik vroeg jou om advies en inzicht. Poeheee…..wat kan jij goed invoelen op personen!!! Ik geef je een naam en je gaat bijna praten zoals diegene doet. Letterlijke teksten noem je op, onvoorstelbaar. Bijzonder dank voor het inzicht en overzicht, ik was het even kwijt.

Pieter


Beste Liselotte

Via jou een gesprek gehad met mijn moeder, die een aantal jaren gelden onverwacht is overleden. Zo specifiek en gedetailleerd, dat kon niet missen…. Mooi en bijzonder, voor mij een geruststelling, een soort afronding. Heel erg dank!

Heleen


Lievelievelieve Lotte,

Oei Oei Liselotte! Wat ben jij scherp, confronterend en tegelijkertijd zo warm en liefdevol! Wat raak je me iedere keer weer diep en begeleid je mij zo goed op weg. Een vrouw uit duizenden, met recht!!

Bas


Nogmaals bedankt voor jouw woorden, adviezen en bevestigingen. Het heeft mij weer een stuk rust gegeven.

Alianke


Lieve Liselotte, Wat heerlijk om je te spreken, cadeautje van boven, daar ben ik zeker van… Je hebt me precies laten zien wat er gebeurt en dat had ik zo nodig… ben je enorm dankbaar!

Louisa


Dank nogmaals voor het prettige gesprek. Het was fijn een en ander met je te delen en ik vond het ook prettig om te horen hoe jij aankijkt tegen de gevoeligheid van mijn dochter. Dank voor al jouw tips!

Paulien


Hoi Liselotte,

Ik wil je nog even bedanken voor je consult… Je bent en kan sterk invoelen, en je blijft daarbij heel erg in het hier en nu. En dat had/heb ik erg nodig, om van uit het hier en nu mijn keuzes te bepalen. Daarbij heb je me wel een aantal zaken gespiegeld…. Ik heb je consult als zeer prettig ervaren.

Hartegroet, Kees-jan


Wat een heerlijk, eerlijk, zuiver en liefdevol gevoel heb ik na het telefonisch consult met Liselotte..!!!! Ik voel mij helemaal begrepen en liefdevol omarmt…in alle zuiverheid…Compassie…bedankt Liselotte…!!!!!

XXX Lina


Dank ,Dank ,Dank, Liselotte. Toen ik je belde voelde ik me zo slecht en verdrietig. Je hebt mijn verhaal aangehoord en wist gelijk wat er aan de hand was. Je bent gelijk aan het werk gegaan om alle negativiteit die mij was aangebracht weg te halen. Ik voelde me gelijk weer rustiger en de pijn zakte, weet nu ook dat ik hard aan mijn zelfvertrouwen moet werken om dit niet nog eens te laten gebeuren. Hele dikke knuffel voor jou, Je weet wel van wie he?


Eén keer ontmoet en in mijn hart geraakt! Wat een mooie, spontane, open, warme , liefdevolle vrouw. Een bijzondere ontmoeting …. Sabine

 

Al weer een tijd terug heb ik bij Liselotte een aanvraag gedaan voor automatisch schrift. En omdat het zo’n indruk op me heeft gemaakt is het me altijd bij gebleven. Heel bijzonder hoe ze op afstand contact kan maken met de diepere lagen van mens en dier. Antwoord kan geven op vragen waar we zelf om welke reden dan ook niet bij kunnen komen. Het heeft mij zeker veel gebracht. Ingeborg

Lieve Liselotte, Wat een fijne bevestiging, geruststelling en zachte inspiratie in dit mooie gesprek. Zeker om mee te nemen op mijn pad! Dank Dank Dank!                     Liefs, Sandra