Natural Upgrade

De verzorgings producten van Natural Upgrade (NU) zijn gecodeerd met liefdevolle energie. ‘Energy boosted’ noemen we dat. Een energy boost geeft energie en zorgt voor beweging en verbinding. Voor de een betekent dit het terugvinden van innerlijke rust, voor de ander juist een flinke oppepper. Door NU producten te gebruiken geef je aandacht aan zowel lichaam als geest. Je stelt je weer open voor liefdevolle energie en komt terug bij jezelf. Natural Upgrade omringt je met energie waarbij je je thuis voelt.

Een complete verzorgingslijn voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Het bijzondere van al deze producten is dat ze energetisch zijn opgeladen. Ik noem het “healing in een potje”! Op basis van natuurlijke ingedienten en verrijkt met essentiele olien.
Bijvoorbeeld te gebuiken bij pijnklachten in het lichaam. Ondersteuning bij het afvallen. Bij overprikkeling en overgevoeligheid, in het bijzonder voor gevoelige kinderen erg effectief. De verschillende producten van Natural Upgrade brengen je als het ware weer terug bij jouw kern, jouw kracht en laat de energie weer lekker stromen.
Je bent van harte welkom in mijn praktijk…en ik smeer met liefde je voeten in met de speciale voetcreme. Je handen met de handcreme. Of bijvoorbeeld je “gestresste nek”met de heerlijke bodybutter.Ik zal ook kort op jouw energie invoelen, als je dat wilt, waar jouw aandachtspunten liggen. En zo een persoonlijker advies kunnen geven over de producten waar jij baat bij kan hebben.

Ik sta regelmatig op beurzen met de producten van Natural Upgrade. Ook kan je mij bellen om even te “smeren” en te ervaren in mijn praktijk in Naarden.

Voor vragen, het maken van een afspraak en/ of bestellingen…bel of mail me!

*Bestellingen worden dezelfde of volgende dag, na betaling, direct verzonden.

 

Bodybutter | Lavender  200mlFeet Care 150mlSkin Oil 200mlHand Cream | Mango 30mlLip Balm | Calendula & Vitamine E 5grStartpakket Lavendel (Lavender)Balm for Legs 150mlSugar Scrub | Lemongrass & Mint 250grBodylotion | Coconut & Mango 200 mlBath & Shower gel | Argan Oil 300mlDaycream | Argan Oil 50mlBath & Shower gel | Lavender   200mlShaving Gel for men 200mlSports Gel 200ml

Face Cream for men 50mlBody butter | Coconut & Mango 200 mlHand Cream | Lavender 30 mlStartpakket MangoHand Cream Lemongrass/Mint  50 mlEnergyboosted Roomspray ''Loslaten" 200 ml

 

 

***Natural Upgrade is een energetische en fysieke verzorgingslijn. Niet te vergelijken met een “normaal” verzorgingsproduct. Natural Uprgade helpt je energetisch op een snelle en makkelijke manier te ontladen, verlichten en op te schonen. En dat is voelbaar!
We zijn energie in een lichaam en steeds meer mensen ontdekken dit, voelen dit. een goed energiebalans is erg belangrijk. We hebben allemaal wel ergens blokkades. Een plek in ons waar het niet lekker doorstroomt.
Een plek in ons waar het niet lekker doorstroomt en waar spanning zich makkelijk ophoopt. en bij onvoldoende ontlading, kunnen de blokkades zwaar gaan voelen, overprikkelen, stress en klachten geven. Dat is geen pretje. En vraagt om aanpak. Daarom Natural Upgrade !