Kindercoach

In mijn praktijk begeleid ik kinderen op weg naar volwassenheid en ondersteun ik de ontwikkeling naar een eigen-wijsheid. Ik ben gespecialiseerd in de begeleiding van hooggevoelige kinderen.

Ik lees als het ware de ziel van het kind.

Ik maak standaard gebruik van een eigen ontwikkelde methode, energetische familieopstellingen.

Deze methode maakt het voor mij mogelijk om de energie te lezen vanuit een hoger perspectief in het grotere geheel. Onafhankelijk van de daadwerkelijke samenstelling van het gezin lees en vertaal ik de gevoelens, emoties, blokkades, belemmeringen en projecties en karma wat er speelt binnen het gezin en bij ieder lid van het gezin. Zo krijg ik een duidelijk beeld van de verhoudingen en de energiestroom binnen het gezin en hierdoor komt er licht op het grotere geheel, het perspectief in alle lagen.

Ik vertaal deze energie in een duidelijke, gerichte communicatie vorm en plan van aanpak. Mijn begeleiding is oplossingsgericht, nuchter, ongedwongen en vooral ook met humor!

We zijn allemaal kinderen van Moeder Aarde en onze kinderen zijn dan ook ons mooiste en meest kostbare “bezit”. Ik draag jouw kind graag even mee op mijn handen, om ze te laten voelen wie ze in wezenskern zijn, zodat jouw kind in vrijheid zijn licht (weer) kan laten stralen!

Voor welke begeleiding kan je terecht:

  • Moeilijk uiten, boosheid, frustratie, verlegen, terugtrekken uit contacten, pesten
  • Faalangst, angst
  • Begeleiding bij scheiding van ouders; bewaren van evenwicht, vertalen van belangen van het kind, inzicht in gevoel en emotie
  • Zelfbeeld; onzekerheid, weerbaarheid en zelfredzaamheid
  • Begeleiding bij hooggevoeligheid; omgaan met energie, omgaan met eigen energie, omgaan met gevoel en emotie
  • Slaapproblemen, eetproblemen, leerproblemen