Bronhealing

Deze vorm van healing heb ik gechanneld gekregen van mijn gidsen. Een zeer krachtige vorm van healing vanuit de bron.

Een bronhealing reinigt en zuivert het achtse chakra, ookwel zielester genoemd. In de zielester woont je zielsbewustzijn, zijn al je levens opgeslagen, jouw karma. Tevens is de zielester het contactpunt tussen vader zon en moeder aarde en maakt zo verbinding met de oerbron.

Middels een bronhealing lost de onderdrukte energielading op, zodat deze een nieuw evenwicht kan vinden in je energieveld. Ik werk in alle vier lagen van je energieveld. De fysieke laag; je lichaam , de emotionele laag; gevoelens en sensaties, de mentale laag; oordelen, veroordelen en je beperkende overtuigingen en de spirituele laag; karma en vorige levens.

  • Balanceren en reinigen van alle chakra’s
  • Vrijmaken en opruimen van blokkades
  • Verbinding herstellen met moeder aarde en vader zon
  • Inzicht in de rode draad van nu, karma en al jouw levens
  • Activeren van de hart energie
  • Evenwicht creëren in jouw energetisch veld
  • Herstellen van vrouwelijke en mannelijke energie
  • Activeren van jouw zieledoel

 

Wat doet een bronhealing? En wat na de bronhealing?

Healen is het teweegbrengen van verandering door letterlijk te werken met de energie die zich in en om jouw energieveld bevindt. Een bronhealing brengt je weer terug in jouw lichaam, in het hier en nu. Het activeert en stimuleert jouw helend vermogen en werkt daarom nog vaak langere tijd door.

Na een healing voel je je lichter, vrijer en rustiger. Je hebt een gevoel van balans en evenwicht. Je hebt letterlijk en figuurlijk meer ruimte voor inzicht en andere belevingen. Buiten de energieën die direct zijn verwijderd en zijn opgeschoond, zijn er ook energieën en pijnstukken aangeraakt en dit kan nog doorwerken na de behandeling. Er kunnen emoties en/of gebeurtenissen naar boven komen. Door de grote energieverandering waar je even op moet afstemmen, kan je ook moe zijn. Drink daarom veel water en bouw je rust in! Neem de tijd voor jezelf en pas desnoods voor de komende dagen na de healing je schema wat aan.

Mocht je hier begeleiding in willen of je hebt nog vragen na de bronhealing, schroom niet om contact met mij op te nemen!